Ruilen & Retourneren

Ruil & Retourneer Policy

Rotonde Pantoffels streeft ernaar om alleen de beste kwaliteit producten aan te bieden. Mocht een product toch niet aan de wensen voldoen dan kun je het product ruilen of retourneren binnen de retourtermijn van 30 dagen. Een opgave van reden is hierbij niet nodig. Binnen de termijn van 30 dagen heb je recht om het product te passen en te bezichtigen.

Retourvoorwaarden

  • Ruilen & retourneren is gratis
  • Het product verkeerd in originele staat en er zijn geen sporen van gebruik te zien
  • Zorg ervoor dat de artikelen die je retourneert onbeschadigd zijn, in de originele verpakking zitten, met alle labels er nog aan.
  • Het product wordt geretourneerd binnen de retourtermijn van 30 dagen
  • Het risico van het retourneer proces is voor de koper. Dit houdt in dat Rotonde Pantoffels niet aansprakelijk is bij verdwijning en/of beschadiging tijdens het retourneer proces.
  • Als niet kan worden voldaan aan de voorwaarden dan heeft de koper geen recht op terugbetaling

Hoe kan ik een product retourneren?

Indien je wenst een aankoop te retourneren of te ruilen zonder enige opgave van reden, verzoeken wij je gebruik te maken van het onderstaand formulier.

Product(en) ruilen & retourneren

Vul het onderstaande formulier in. Nadat wij het formulier hebben ontvangen, zullen wij je een mail sturen met een verzendsticker en het eventuele prijsverschil tussen de producten met u recht trekken. Indien u producten retourneert, ontvangt u binnen 7 dagen na ontvangst uw geld terug op de rekening waarmee u heeft betaald.

Retour Adres

Indien je wilt retourneren of ruilen, alleen naar onderstaand adres versturen.

Schermafbeelding-2020-10-27-om-20.00.19-1024x600-3.png
De pantoffels van het merk Rotonde worden uitsluitend van natuurlijke producten gemaakt waardoor de kwaliteit en de duurzaamheid gewaarborgd worden. Al in de eerste fase van het productieproces wordt een selectie gemaakt van de beste materialen. Hierdoor worden de hoge verwachtingen van de klanten waargemaakt.

De pantoffels zijn exclusief bij Rotondepantoffels.nl verkrijgbaar. Het is een van de uitgangspunten om de kwaliteit en de uitstekende service te handhaven en op die manier het merk en de tevreden klantenkring verder uit te bouwen.
Scroll naar boven