Over Rotonde Pantoffels

Over Ons

Rotondepantoffels.nl is een initiatief van familie Sisanovic, die al sinds 1992 eigenaar zijn van Schoenmakerij Rotonde in het Noord-Hollandse Heiloo. Dit op en top familiebedrijf heeft zijn oorsprong liggen in Bosnië en Herzegovina, waar tevens het hele productieproces van de pantoffels plaatsvindt.


De schoenmakerij is de afgelopen jaren meerdere keren in de prijzen gevallen. Onder meer werd in 2012 én 2013 de tweede plaats binnengesleept bij de uitverkiezing tot beste schoenmakerij van Nederland. Bij Schoenmakerij Rotonde staat topkwaliteit, klantvriendelijkheid en uitstekende service centraal.

De pantoffels van het merk Rotonde worden uitsluitend van natuurlijke producten gemaakt waardoor de kwaliteit en de duurzaamheid gewaarborgd worden. Al in de eerste fase van het productieproces wordt een selectie gemaakt van de beste materialen. Hierdoor worden de hoge verwachtingen van de klanten waargemaakt.

De pantoffels zijn exclusief bij Rotondepantoffels.nl verkrijgbaar. Het is een van de uitgangspunten om de kwaliteit en de uitstekende service te handhaven en op die manier het merk en de tevreden klantenkring verder uit te bouwen.

De webshop van Rotondepantoffels is 24 uur per dag, 7 dagen in de week beschikbaar. Het wordt als een van de kerntaken gezien om een bestelling zo efficiënt en snel mogelijk bij de klant thuis te bezorgen. Wij verzenden onze pakketjes verzekerd. Mocht een van onze pakketjes u niet bereiken, krijgen wij door onze koeriersverzekering de waarde van het pakketje terug en sturen wij u nieuwe pantoffels op. Zo krijgt u te allen tijde uw nieuwe pantoffels. 

Scroll naar boven